Attraction Spelautomaten

Spel för riktiga pengar på:

Attraction Spelautomat

Pokie sevärdhet erbjuder 5 hjul, 3 rader av symboler och 10 vinstlinjer. Det kan spelas gratis. Det finns några speciella symboler Wild och Sticky Wild med en möjlighet att snurra igen och magnetiska funktionen. Pengarna kommer att betalas ut från höger till vänster och att tjäna pengar, behöver du minst tre symboler. Om du vill veta hur du kan använda de ovannämnda symboler, som du kan hitta i spelet.

Den första bonus är en atom som kan ersättas med någon av de andra symboler för att skapa en förstärkningskombination. Den andra är en magnet symbol, som ger dig gratis spins. Släpp loss och dyka i attraktiva utbetalningar.
Liknar Spelmaskiner: Joker Millions. Enorma bonusar och astronomiska jackpots väntar den tursamme.

De bästa svenska internetkasinona på nätet.

Bonusspelet i spelmaskin sevärdhet - free spins - aktiveras när Wild-symbolen visas på vinstraden markeras med en magnetisk symbol. Innan nästa omgång är de två magnetiska symbolerna på horisontella och vertikala linjer och om en ny magnetisk symbol markerar Wild-symbolen, då de andra symbolerna på den markerade linjen omvandlas till Wild symbol, så att du får en exklusiv betalning. Med hjälp av Wild symboler och särskilda bonusspelet kan du tjäna otroliga summor pengar, eftersom Wild-symbolen är praktiskt taget överallt.

Spelautomat info