Crime Scene Slotmaskin

Spel för riktiga pengar på:

Crime Scene Slotmaskin

Crime Scene Slotmaskin är en av Net Entertainments produkter, den är baserad på en kriminalhistoria. Den har 5 hjul och 15 linjer, med extremt roliga och underhållande spelfunktioner.

Du kommer se symboler såsom; förstoringsglas, detektivväskor, pokersymboler, pistoler, fingeravtryck och fotavtryck som aldrig någonsin tidigare setts bland slotmaskiner med grafik och animationer av hög kvalitet. En riktig kick för de som gillar den här typen av genre. Ljudeffekterna ökar spänningen i spelet och får dig att känna som om du befann dig på en riktig brottsplats.

Net Entertainment spel blir alltmer populära, mycket tack vare deras historier kring varje spel, populära teman, snygg grafik och häftiga ljudeffekter. När det kommer till spelalternativ är det ett video slotspel där du kan vinna max 7500 jackpott mynt och $7500 jackpott i pengar. Du kan få max 150 mynt och du kan spela för 10 mynt per linje. Free spin funktionen finns däremot inte, men allting annat med det här spelet är förträffligt!

Spelautomat info