Devils Delight Gratis Slots

Spel för riktiga pengar på:

Devils Delight Gratis Slots

Devil's Delight slotmaskin ha 5 hjul och 20 linjer, spelet kommer från Net Entertainment. Du har chans att vinna 40 000 jackpottmynt och $20 000 i jackpott, när du spelar för 10 mynt per linje med det maximala antalet du får ha som är 200. Detta är ännu en av Net Entertainments högst underhållande kreationer. Temat är ondska, spöken och de döda. Det kan låta skräckinjagande, men det här spelet är inget annat än otroligt roligt. Det har alla skrämmande karaktärer och symboler och tro det eller ej, men de är det roligaste med hela spelet.

Det kanske låter konstigt att ett spel med spöken och djävlar kan vara underhållande, men du förstår när du provat det själv. Symbolerna inkluderar lilafärgade djävlar, små röda bebisdjävlar, sensuella kvinnodemoner, helvetesfigurer, kittel, 666 symboler, brinnande hjärtan, skeletthänder, pentagram, liemannen, gravstenar med bokstäverna Q, K och A.
Ljudeffekterna matchar temat perfekt och om du verkligen vill uppleva Devil's Delight ska du skruva upp dina högtalare och börja spinna hjulen!

Spelautomat info