Iron Man 2 spelautomaten

Spel för riktiga pengar på:

Iron Man 2 spelautomaten

Uppföljaren till den enarmade banditspelmaskinen Iron Man kommer online som Iron Man 2, som kan ge utomordentliga priser till spelaren. Du kan få upp till 50 vinstlinjer över fem rullar och att spinna en av de 4 progressiva jackpottarna. Varje cylinder spinner tillsammans med de grymma ljudeffekterna och den fantastiska grafiken som får dig att känna dig som om du är inne i filmen.
Spelet erbjuder ett antal bra funktioner, bonussymboler och multiplikationsbonusar, som medför högre vinster i licensierade kasinon.

Kämpa för att uppnå de progressiva jackpottarna!

Bonusspelet i Iron Man 2 (progressiv bonus) utlöses automatiskt, det kan utlösas av vilken symbol som helst. Ju högre insats, desto fler chanser har du att spela bonusspelet. Då presenteras brädet med 20 rutor (5x4) och med tre matchande symboler kan du vinna en av jackpottarna! Ultimate Power Jackpot, Super Jackpot Power, Extra Power Jackpot and Jackpot Power. Din uppgift är att klicka på varje fält för att avslöja olika jackpots. När du har kombinerat tre symboler av samma jackpot så vinner du den. Ultimate Power Jackpot är värd 50,000 mynt, Super Power Jackpot är 28, 000 mynt, Extra Power Jackpot är värd 4,400 mynt och Power Jackpot är värd 150 mynt.
Medaljen i form av en örn är en jokersymbol, som ersätter alla andra symboler, förutom spridningssymbolen.
Spridningssymbolen är illustrerad som Iron Man 2 loggan, som också aktiverar frispel. Om du finner 5 spridningssymboler belönas du med 100 mynt. Andra värdefulla symboler är: Tony Stark i form av Iron Man, Tony Stark i sin människoform och som en silverrobot. Under dessa frispel kan du använda dig av extra jokersymboler och tjäna riktigt höga utdelningar.

Spelautomat info