Cats

Spel för riktiga pengar på:

Las Vegas Slots Cats

Vilda katter presentera sig i slots Cats online från IGT spel. Det har 30 vinstlinjer på 5 hjul. Allt de ville katter älskar att sola, där de kan se allt för miles runt. Nu befinner du dig i en avlägsen savannen, där tack vare sina färger, det är helt maskerade vilda katter. Detta spelautomat kvalitet har förmågan att föröka din insats. Trots kort symbol innehåller symbolerna för vilda katter som tigrar, lejon, leoparder, men även katter logo. Låt oss ha ett äventyr med dessa vilda katter!

Den huvudsakliga bonusspelet är Split symboler, vilket innebär symboler räknas som två och inte en. Det innebär att du kan skapa en vinnande kombination med upp till 10 symboler, vilket ökar dina chanser att vinna.

Trots att det finns gratis spins, vilket ger dig chansen att hitta 5 eller 6 symboler i mitten av hjulet. Så du kan tjäna 5 eller 10 free spins och med varje avtryck, öka mängden.
Wild-symboler finns även katter och Scatter symboler är avtryck deras. Ett intressant faktum är att det är en Split symbol. Varje symbol markerad som Split, räknas som två symboler.

Spelautomat info