Legend of the White Snake Lady online

Spel för riktiga pengar på:

Legend of the White Snake Lady online

Bekanta dig med temat som behandlas i spelautomaten Legend of the White Snake Lady från företaget Yggdrasil. Det finns flertalet överraskningar, erfarenheter, symboler och bonusfunktioner som säkerligen kommer att anbringa stora vinster till ditt spelkonto. På spelautomaten med fem hjul kan du hitta upp till 243 sätt att vinna, även med re-spins och multiplikatorn.
Varje rotering på cylindern på spelautomaten Legend of the White Snake Lady kommer att ta fram den mystiska världen och legenderna som avslöjar rikedomarna.

Legenden med de generösa belöningarna!

En enastående animation och utsökt grafik kommer att introducera ett traditionellt asiatiskt tema. Dina vinster kommer att växa tack vare den unika sju-symbolen och den enda specialsymbolen som är Wild och som ersätter alla andra symboler. Dessutom kommer du att möta Mrs. White Snake, korsört, Ormdamen, en man med ett paraply, skålar, bro och slott. Spelautomaten Legend of the White Snake Lady erbjuder en re-spinfunktion med låsta Wilds. Varje gång som en Wild-symbol landar på hjul 3, ges du en extra chans att skapa en win-win-möjlighet för dig.

Spelautomat info