Mega Fortune Gratis

Spel för riktiga pengar på:

Mega Fortune Dreams Gratis

Du finns förstås också specialsymboler och bonusspel som ger dig en vild resa med mängder av pengar så du kan unna dig all denna lyx; Wildsymboler, Scattersymboler, bonusrundor, multiplicerare och freespins. Alla dessa specialgrejer är tillgängliga för alla. För spelmynten kan du välja ett värde mellan 0.01 till 0.5 dollar. Mega Fortune slotmaskin erbjuder ett omfång på insatserna som gör alla spelare nöjda och ger alla chansen till stora vinster, inklusive jackpotten, denna kommer säkerligen ändra hela liv. Andra liknande spelautomater Mr Green Moonlight, Jackpot6000 eller slotmaskiner Joker Milions

Självklart finns här den välkända Wildsymbolen, som i det här spelet är en enorm vit lyxyacht. Den enda nackdelen hos symbolen i det här spelet är att den inte multiplicerar vinsterna i de kombinationer där den uppstår. Denna symbol kan ersätta alla andra symboler utom Scattern, för att skapa vinnande kombinationer som ger högre vinster.
Scattersymbolen är en flaska champagne, om du får tre eller fler av denna symbol startar gratisrundor med en slumpmässig multiplicering från ett till fem av vinsterna. Under dessa freespins kan du enkelt öka dess antal på samma sätt, men de nyvunna gratisrundorna har redan den första multiplicerarens vinstutbetalningar.

Spelautomat info