MrGreen Grand Tour videoslots

Spel för riktiga pengar på:

MrGreen Grand Tour videoslots

Tack vare Mr. Greens resande i spelautomaten Mr. Green Grand Tour kommer du att lära känna olika transportmedel som de använder för olika fordon.
Utöver sedvanliga kortsymboler kommer du även att stöta på varmluftsballong, ankare, lampa och hästskor. En väldigt intressant spelautomat från Net Entertainment som tar dig på en äventyrlig resa genom Mr. Greens liv, som verkligen har sett en hel del saker under sitt långa liv. Fem cylindriska hjul ger dig upp till 25 vinstlinjer, tillsammans med otaliga specialsymboler och funktioner som kommer att medföra stora vinster till ditt spelkonto.

Mr. Greens äventyrslust avslöjar gigantiska belöningar!

En symbol för den väldigt lukrativa spelautomaten Mr. Green Grand Tour är spelets logotyp som kan ge dig upp till 500 mynt. Wild-symbolen är stjärnan som ger dig stora bonusar, som även kommer att ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer. Av specialsymbolerna kommer du att hitta en extra slumpmässig Re-spin med Wild-symboler som kommer att stanna på sina platser och fylla hela kolumnen. Du kan faktiskt få mycket reserfarenhet av att spela på denna spelautomat.

Spelautomat info