Secret of the Stones slotmaskiner

Spel för riktiga pengar på:

Secret of the Stones slotmaskiner

Secret of the Stones är en enarmad banditspelmaskin som erbjuder 5 rullar med 25 vinstlinjer från utvecklarna Net Entertainment. Spelets tema är koncentrerat över det mystiska sten monumentet, allmänt känt som Stonehenge. Du kan njuta av det tack vare de omfattande bonusfunktioner, såsom platshållare, som kan ersätta alla andra symboler, löst placerade symboler, multiplikatorer av belöningar och många andra möjligheter att tjäna frispel och ökande totalvinst. Secret of the Stones är ett interaktivt spel med en frispel, under vilken du samla olika typer av bonusfunktioner.

Det mystiska sten monumentet Stonehenge erbjuder fantastiskt maffiga vinster!

Förutom vanliga symboler kan du hitta gamla Druidsymboler som associeras en större mängd myter och legender. Det är detta funktioner som gör Secret of the Stones så unikt och intressant.
Du behöver inte resa någonstans för att se denna legendariska relik, prova bara ett spel fullt av överraskningar och fantastiska vinster helt gratis, eller för riktiga pengar via licenserade kasinon. Enarmade banditspelet Secret of the Stones har olika symboler som föreställer mytomspunna djur, som har förevigats i sten och du kan även finna klassiska kortsymboler. Möjlighet att vinna upp till 350,000 mynt!

Spelautomat info