Slotmaskiner Money Mad Monkey

Spel för riktiga pengar på:

Slotmaskiner Money Mad Monkey

Money Mad Monkey är ett slotspel med fem hjul och tjugo linjer från Microgaming Company.

Här finns en Wildsymbol, Scattersymbol, Freespins och den högsta vinsten är en jackpott på upp till 10,000 dollar. Om du trodde att det inte gör att skapa något roligt spel baserat på King Kong, hade du fel. Namnet är Money Mad Monkey och du kan spela det direkt på fem hjul med 20 linjer som definitivt kommer ge dig mycket nöje och många vinster. Huvudkaraktären är Money Mad Monkey som du hittar på toppen av en enorm skyskrapa som dyker upp bakom hjulen. Som namnet antyder, håller apan ett flertal checkar och sedlar och har ett skumt uttryck i sitt ansikte. Det finns dessutom ett flertal tecken som avslöjar att apan är i New York, såsom brandposter och tecken på vägen, som används för dina kontrollknappar. Vid en anblick på hjulen upptäcker man snabbt att spelet handlar om apan som rymt från zoom och att vakterna försöker fånga den. Du hittar ett flertal symboler med liknande tema, såsom; bananer, logos, spel, kalkylator och vanliga spelkortssymboler.

Självklart har Microgaming infört ett stort omfång av insatser, från 0.01 upp till 20 dollar per spelrunda. Du kan dessutom använda Autospin, det är väldigt enkelt.

Gillar du King Kong, kommer du älska bonusspelet. Det startar lätt genom att du hittar tre, fyra eller fem bonussymboler någonstans på hjulen. Bonussymbolen är en bild av himlen.

I bonusspelet hamnar du i roller som vakt på zoo och din uppgift är att fånga apan som är på flykt. Varje gång flyttar du hjulen ur din väg och på sträckan till apan samlar du vinster. Bonusspelet slutar om du blir får fram STOP skylten. Ju senare det händer, ju fler vinster hinner du samla. Du kommer dessutom att upptäcka att det dyker upp ett flertal symboler med tunnor. Med tre eller fler av dessa på hjulen får du välja en av dem och får en bonusvinst av en slumpmässig storlek beroende på tunnan du valt.

Freespins kan du få på samma enkla sätt, om du får tre eller fler bankhäften får du fem freespins med upp till åtta i multiplicering. Om du får fyra av dessa symboler vinner du tio freespins med fyrdubbla vinsterna och för fem symboler får du 20 freespins med dubbla vinsterna.

Money Mad Monkey ser kanske inte så attraktivt ut vid första anblick, men om du vågar testa kommer du säkerligen bli helt förtrollad och fortsätta spela.

Spelautomat info