Slotmaskiner Starburst gratis

Spel för riktiga pengar på:

Slotmaskiner Starburst gratis

Som vi nämnde tidigare har “Starburst” väldigt få specialfunktioner, vilket kan vara ett problem om man vill tillfredsställa allas pelare. Det finns förstås en Starburst Wild, den uppenbarar sig enbart på hjul 2, 3 och 4 och expanderar till hela hjulet. För att göra det ännu bättre, ersätter den inte bara andra symboler utan ger också en omspin varje gång den dyker upp och då behåller wilden sin position för att ge ännu högre vinster. Det maximala antalet omspin du kan få är 5.

Men, hur generös denna enda funktion än kan vara, känner man att det saknas något – vadsomhelst, något som kunde göra att man känner att det skiljer sig från grundspelet.
Det är synd att NetEnts designers inte använde lite mer fantasi för att utveckla ett sådant fantastiskt och attraktivt tema som verkligen ger upphov till en mängd grafiska lösningar och specialfunktioner. Såsom spelet är nu, representerar ”Starburst” knappt ens de medelmåttiga slottarna som folk hellre spelar för dess utseende än dess kvaliteter; dock är det ändå ett spel man bör testa och se om det finns något med det som man gillar.

Spelautomat info