Spelautomater Nirvana

Spel för riktiga pengar på:

Spelautomaten Nirvana

Den nya spelautomaten Nirvana utvecklad av Yggdrasil Företaget erbjuder 20 vinstlinjer på 5 hjul till sina spelare. Nirvana betyder lugn och trygghet, och är inte uppkallad efter den berömda rockgruppen. I spelet hittar du ovanliga varelser, tillhör symboler med färgglada stenar. Varelserna kommer från buddhistisk och hinduisk mytologi. Till exempel, uppfyller kaniner, rådjur och även mytologiska varelser.
Liknar Spelmaskiner: Crime Scene. När det kommer till spelalternativ är det ett video slotspel där du kan vinna max 7500 jackpott mynt och $7500 jackpott i pengar.

Spela Nirvana spelautomater gratis.

En oas av lugn med otroliga vinster! Spelet erbjuder många speciella symboler som Wild eller Scatter, free spins, bonus spel och auto snurrar. Om du har aktiverat den fria spins funktionen tjänar du 10 free spins, där du kan vinna upp till 5000 mynt.
Du kan definitivt njuta av denna fantastiska musik och otroliga effekter av spelautomaten Nirvana. Denna "lätt att spela" spelmaskin är full av färger och bara väntar på dig att spela den.

Spelautomat info