Spelautomater Avalon gratis

Spel för riktiga pengar på:

Spelautomater Avalon gratis

Avalon är ett slotspel med ett vackert tema, fem hjul och tjugo linjer. Den innehåller både Wild och Scatter symboler. Det här slotspeler är från det välkända Microgaming Company, de erbjuder första klass produkter för alla typer av spelare.

Bonus funktioner
Det finns några Scatter symboler i spelet som kan starta upp till 12 freespins om du får tre stycken på dina hjul. Det här slotspelet har ett bonusspel till där du kan vinna en multiplicerare som ökar dina vinster. Det finns också en Wild symbol som är Avalonen. Denna kan ersätta alla andra symboler i grundspelet förutom Scatter symbolen. Scatter symbolen är en kvinna från sjön. I bonusspelet är inte Wild symbolerna Avalonen, utan en kista.
I spelinställningarna kan du slå av och på ljudet eller välja Expert läget. För att starta spelet behöver du bara klicka på knappen ”Spin”. Du kan använda + och – knapparna för att ändra din insats eller så kan du helt enkelt klicka på ”Bet Max” för högsta insatsen.

Avalon Jackpott

Den högsta jackpotten du kan vinna med Avalon symbolerna är 3000 mynt, den har du chans på om du får tre eller fler Wild symboler samtidigt.

Spelautomat info