Spelautomater Gemix

Spel för riktiga pengar på:

Spelautomater Gemix

Gemix slot blev snabbt ett populärt spel på internet och många nya spelare testade sig på spelet. Detta ledde till att spelet gjorde en mindre succé ute på nätet, och flera spelare har nu detta spel som en favorit.

Precis vid årsskiftet mellan 2014 och 2015 så kom en ny spelautomat från speltillverkaren Play N’Go. Det stod då klart att Gemix skulle nå ut till flera nätcasinon som använder sig av speltillverkaren. Gemix ser mer ut som ett onlinespel än en spelautomat. Kanske har du spelat, eller hört talas om Candy Crush Saga som är ett populärt mobilspel? Gemix är ganska likt detta spel, och handlar liksom andra spelautomater att kombinera ihop stora och små vinster.

Det är en tillsynes ovanlig spelautomat som du möts över. Gemix slot har nämligen 7x7 hjul där det mesta kan hända. Bland hjulen så hittar vi flera olika ädelstenar i färgerna röd, lila, rosa, gul, orange, blå, grön och turkos. Det gäller att kunna kombinera dessa ädelstenar på så bra sätt som möjligt för att få så stora vinster som möjligt. Med tanke på spelet har många hjul så är det ganska så enkelt att kombinera ihop härliga vinster till ditt spelkonto.

Spelautomat info