Spelautomater Ladies Nite

Spel för riktiga pengar på:

Spelautomater Ladies Nite

Om du trott att slotspel är skapade främst för män, kommer Ladies Nite ändra din åsikt. Detta spel med 5 hjul och 9 linjer från Microgaming är skapat för att tilltala kvinnor, med feminina symboler som parfymer, en glittrande handväska, en tjejig cocktail, läppstift och en muskulös servitör med shotglas.

Ladies Nite information

Detta spel har en söt inbjudande känsla. Kanske beror det på grafiken och effekterna, vilka båda är helt rätt och på något konstigt sätt tilltalande. Troligen är det enda negativa med det här spelet den mediokra bakgrundsmusiken, som inte gör annat än smälter in i bakgrunden. Hursomhelst är det huvudsakliga utförandet av spelet annars väldigt solitt, vilket bör tilltala både kvinnliga och manliga spelare.

Hur du spelar Ladies Nite

Gör dig redo för en kväll ute på staden med de andra tjejerna genom att snygga till dig och, desto viktigare, bestämma dig för hur mycket du ska satsa. Du kan som minst satsa $1 och som mest $45. Så lägg din insats och börja din utekväll genom att klicka på ”Spin”.

Det finns två bonusfunktioner du kan utnyttja när hjulen snurrar: Det första är Scatterbonusen, får du tre, fyra eller fem snygga servitörer med shots någonstans på hjulen får du 15 freespins. Alla vinster i freespins tripplas och du kan vinna ännu fler freespins under din bonusrunda. Wildsymbolen glitterbollen kan ersätta alla symboler förutom Scattern. Om du får en glitterboll ersätter den symboler för att skapa vinnande linjer, vinsterna från dessa linjer dubblas.

Spelautomat info