Svenska Slots Dark knight Gratis

Spel för riktiga pengar på:

Svenska Slots Dark knight Gratis

Välkommen till The Dark Knight slotmaskin, ett mästerverk från Microgaming. The Dark Knight är ett slotspel baserat på den kritikerrosade Batman filmen med samma namn. Filmen som var den nu avlidne Heath Ledger's sista roll, där han spelade Joker på ett oförglömligt sätt.

The Dark Knight slotmaskin erbjuder fyra progressiva jackpottar, filmbaserade spins, free spins och Batman och Joker funktioner som aktiveras slumpvis. Filmbaserade spins betyder att du får se riktiga filmklipp varje gång du snurrar hjulen. Det här ger en livfull och väldigt realistisk spelupplevelse och det är nästan som om du befann dig mitt i filmen. Filmbaserade spins är valfritt och kan stängas av, men varför skulle du vilja förstöra hälften av det roliga med den här slotmaskinen?

Filmbaserade spins är något vi verkligen rekommenderar då det tar ett fantastiskt spel till oändliga höjder.

Den största snackisen om The Dark Knight slotmaskin är de tre progressiva jackpottarna som också är skälet till att maskinen inte går att spela med låtsaspengar. Jackpottarna har namnen Mega, Major, Minor och Mini, där Mega är den största. Du vinner jackpottarna på slotmaskinens lyckohjul 'Jackpot Wheel'.

Spelautomat info