Thunderfist

Spel för riktiga pengar på:

Thunderfist

Temat för Thunderfist verkar vara en kombination av film och tv-spel relaterade till kampsporter och fjärran östern. Spelare med erfarenhet av tv-spel kommer direkt känna igen flera av karaktärerna från Mortal Kombat och Street Fighter. Dessa karaktärer finns tillsammans med bambu och specialsymboler som ikoner i spelet. Som ett komplement till dessa finns passande bakgrund och musik. Dessa kommer få dig att känna det som om du hamnat i en fridfull bambuskog där du kan slappna av och helt fokusera på din uppgift.

Liksom med andra NetEntertainment spelautomater följer inte bonusfunktionerna riktigt den höga standarden som den grafiska presentationen har. Det finns wild och scatter symboler, men inte mer än så. Inget bonusspel finns att hitta någonstans. Med scattern kan du vinna mellan 10 och 20 freespins, beroende på hur många du får på skärmen. Dessa ger också en fördel med en slumpmässig multiplicerare.

Som tur är för dig, så måste du inte kunna någon typ av kampsport för att spela. Istället är allt du behöver göra är att lägga din insats, snurra hjulen genom att trycka på den stora knappen i mitten och sen hoppas på lyckan. Thunderfist låter dig satsa så lite som $.01 eller så mycket som $125 på varje runda. Det låter dig också välja om du vill aktivera alla 243 funktioner.

Spelautomat info