Tiger vs. Bear Slotmaskiner

Spel för riktiga pengar på:

Tiger vs. Bear Slotmaskiner

Var trodde du att du skulle se en skylt om en kamp där det står Tiger vs Bear? Om du tänker efter finns bara ett fåtal platsen på jorden där båda dessa djur lever vilt och en av de platserna är Sibirien. Vi antar att någon måste undrat vilket djur som är starkast: en tiger eller en björn? Nå nu kan du starta denna sibiriska kamp i detta slotspel för att få reda på svaret. Dra på dig jackan och bege dig till Sibirien för världens kamp!

Tiger vs Bear spelmaskin information

Symbolerna på hjulen representeras av Tigern, Björnen, Wild, Scatter och Pokersymboler från 9 till Ess. Wildsymbolen i det här spelet ersätter alla andra symboler och multiplicerar din insats. Scattern har just ingen särskild roll mer än att den multiplicerar vinsterna om den finns med i en vinnande kombination. När tigern dyker upp på det första hjulet och björnen på det femte, eller om björnen hamnar på det första hjulet och tigern på det femte startar den sibiriska kampen. Du får välja en potentiell vinnare i matchen och om du väljer tigern kan du se fram emot freespins, medan om du väljer björnen får du en omedelbar vinst.

Du får freespins med tigern på hjul 2, 3 och 4 och får fyra extra om han vinner kampen. Om du väljer björnen får du välja björnklor tills du når ”stopparen”, om björnen vinner kampen blir alla dina vinster dubblade.

Spelautomat info