Victorious gratis

Spel för riktiga pengar på:

Victorious gratis

De två mest passande orden för att beskriva det här spelet är klassiskt och coolt. Det här spelet är verkligen klassiskt då det baseras på det romerska riket, en av milstolparna i den klassiska historien. Symbolerna och utseendet i spelet härstammar från en tid då Rom var världens centrum. Spelet är fyllt med symboler från den romerska armén, det innehåller också ikoner såsom kejsare, lagerkransar och marscherande falanger. Coolt är det andra beskrivande ordet tack vare grafiken som påminner mycket om en newage serietidning. Med tanke på hur det ser ut, är Victorious väldigt svårslaget.
Spänn fast hjälmen, ta upp skölden, dra ditt svärd och förbered dig på att marschera ut i strid.
Det första du måste veta om det här spelet är att det automatiskt aktiverar de 243sätten att vinna, vilket gör att du kan vinna på alla linjer som går över hjulen.

När du väl känt på detta relativt nya spelkoncept, kan du också fokusera på de lite mer traditionella wild och scatter funktionerna. Den första representeras av en gyllene örn, den kan ersätta alla symboler men fungerar dock inte som någon multiplicerare. Den senare av dessa är den gyllene kransen som aktiverar freespins. Får du tre, fyra eller fem av dessa någonstans på skärmen vinner du 15, 20 eller 25 freespins, dessutom tripplar dessa dina vinster.

Spelautomat info